En iyi Tarafı Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Yangın merdiveni, yangın esnasında insanların hızlı bir şekilde ve güvenle tahliye edilebilmesi dâhilin dirimsel öneme sahiptir. Tetkikat yangın mebdeladıktan sadece 3 zaman içinde yangın mahalinin dumanla dolduğu ve 6 dk içindede alevlerle kaplandığını ortaya koymaktadır.

Yangın merdiveni bapları yangın takkadak hızlı bir şekilde tahliyeyi esenlayarak, yangına dayanımı yardımıyla yangının yayılmasını geciktiren yahut kırıcı özel kapılardır.

Yangın merdiveni, her çhemayar yapı içinde mevcut insanoğluın ve özge hayatiyetliların yangın yahut rastgele bir ivedili boyut esnasında hızlı ve güvenli bir şekilde tahliyesinin mimarilmasını sağlayan kaçış merdivenidir. Yangın merdivenleri hayati öneme iye, dokumalması zorunlu, bünyeların vazgeçilemez unsurları ortada yan almaktadır.

Yangın merdivenleri insanların yangın oluştuğu anda hızlı ve palas bir şekilde binayı ayrılma etmelerini sağlayıcı bir araçtır. Yangın anında yangın kaçış holüne yakın açılan yangın bapsından ilerleyerek yangın merdivenine ulaşılır.

Montaj sürecinde yol olarak bütün kurallara usturuplu şekilde yerleştirilen tenha kanatlı yangın bapsı, dışarı hak açılacak şekilde kullanılır.

Gereç: Yangın kapılarında ekseriyetle çelik yahut ahşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik baplar henüz dayanıklı ve yangına karşı elan mukavemetlidir.

Bu yüzden yangın merdiveni imalatında yanmaz ve dayanıklı gereç kullanılması önemli olmaktadır.

Esrar sızdırmaz özelliğe malik olmaları ötürüsı ile yangın simultane insanoğluın tütün zehirlenmelerinden de korunmasını katkısızlar. Evgin çıkış bapsı ismi ile bile aşina bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde bayağı geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birşunca strüktürda bulundurulması zaruri hale getirilmiştir.

 Yapının kuma merdivenlerinin yangın ve özge müstacel hâllerde kullanılabilecek özellikte olanları, yangın merdiveni olarak ikrar edilir.

Bu proje, temelli yönetmeliğe oranlı şekilde planlanır. Ardından itfaiye aracı onayını alarak imalat aksiyonlemlerine serlıyoruz. Montajını yaparak bulunmuş olduğunuz binada daha ciddi bir meydan yaratmaya imkân teşhisyoruz. Bizimle yalnız iletişime geçerek hizmetimizle müntesip detaylı haber alabilirsiniz.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni bapsı da muayyen standartlara göre üretilmek zorundadır. 

Yangın merdiveni kapısı, binada başlayan yangınlarda insanların hızlı ve sağlamlıklı bir şekilde binayı ayrılma etmelerini sağlayan baplardır. Hudayinabit kapanan mekanizmaları ile her çışitatan sonra emniyetli intikali sağlayan yangın merdiveni bapsı, lüzumlu standartlara şayan olarak imal edilmiş olduğu gün uzun süre özen verebilmektedir. Zahir denetlememlarının derneşik yapılması ve eksikliklerin giderilmesi gerekmektedir.

İşyeri ve Ticari Binalar: İşyeri ve ticari binalar bâtınin yangın merdiveni zorunluluğu, bina yüksekliğine demetlı olarak Genel olarak, 2023 seneı itibarıyla 30 metreden daha koca olan meslekyeri ve yangın kapısı ticari binalarda yangın merdiveni mecburi hale gelmektedir.

Hakikaten yangınlardan korunmak derunin çizgi olan yangın merdivenleri çoğu yerde mecburi olarak tutulmaktadır.

Report this wiki page